Nood aan een front end developer?

Soms zit je als IT-dienst met je handen in het haar. Je zit met deadlines, alles moet snel. Toch wil je kwaliteit leveren aan je klanten. Je bedrijf wil de beste op de markt zijn met zijn producten. Jij wil daar als lid of overste van de IT-dienst je steentje aan bijdragen en uiteraard zijn er de klanten die kwaliteit eisen en daar ook gewoon recht op hebben. Het tempo moet omhoog en je hebt handen te kort. Je hebt bijvoorbeeld dringend een front-end developer nodig.

Waar haal je die front-end developer vandaan?

Er zijn bureaus die je kunnen helpen en die op de proppen komen met jong geweld om je uit de nood te helpen. De kwaliteit mag uiteraard niet onder de werkdruk lijden. Het heeft geen zin de eerste de beste studentprogrammeur of programmeur naar je bedrijf te sturen. De juiste man of vrouw op de juiste plek is de enige optie. Daar moet over nagedacht worden. Zo’n bureau kent de markt, ook als het om jonge front-end of back-end developers gaat. Ook de vragende partij, jij in dit geval, heeft specifieke kenmerken. De match tussen het bedrijf en de programmeur moet goed zitten, op professioneel en menselijk vlak.

Wees de beste in je vak

Om welk technisch profiel je ook verlegen zit, je krijgt van zo’n bureau de hulp waarop je recht hebt. Of je nu eerder een Java-programmeur zoekt die de kleinste foutjes uit de code filtert of eerder een perfectionistische front end developer die een website-applicatie aan elke mogelijke test onderwerpt, het bureau werkt zich sowieso uit de naad. Je wil het niet meemaken dat je producten gebreken vertonen of minder efficiënt zijn dan die van je concurrenten. Aarzel daarom niet om in zee te gaan met het neusje van de zalm.

Plaats een reactie