Foto’s van uw nieuwbouwwoning afdrukken

Als u een eigen bouwproject heeft begeleid voor bijvoorbeeld uw huis, dan kan het mooi zijn om dit proces stap voor stap vast te leggen en vervolgens op een materiaal af te drukken dat past in de stijl van het project. Zo kunt u een robuuste fotodecoratie maken door middel van een foto op hout om op die manier de fases van het bouwproject visueel te maken. Voor buitenstaanders kunt u op deze manier de ontwikkeling van het project stap begrijpelijk maken.

Iedere fase van de bouw uitgelicht
U kunt er natuurlijk voor kiezen om twee foto’s op hout te laten maken, één van voor de bouw en één van na de bouw. Maar bij een omvattend project is het wellicht mooier om iedere fase van de bouw uit te lichten. Dit kan door meerdere foto’s op hout te laten maken en deze stuk voor stuk op te hangen, maar dan is de muur erg snel vol. Daarom kunt u bij sommige aanbieders kiezen voor een foto op een blok hout. Deze blokken zijn verkrijgbaar in grote en kleine maten en makkelijk op te tillen en opnieuw in te delen op tafel of andere plek in huis of kantoor. Zelfs is het mogelijk om hiervan in de tuin te genieten. Tegenwoordig zijn er mooie houten tuinmeubelen die ervoor zorgen dat alles bij elkaar past. Zelfs kan het dan zo zijn dat als u meerdere foto’s op hout laat drukken.

Foto van uw woning maken
Zo is het bijvoorbeeld heel decoratief om te beginnen met een klein formaat blok waarop een foto staat van hoe de situatie was voordat er gebouwd ging worden. Na fase één van de bouw kunt u dan een iets grotere foto op houtblok laten maken, tot u een overzicht heeft van alle fases van de bouw en daar uitleg bij kunt geven aan geïnteresseerden. Een partij die dit heel mooi in beeld kan brengen op hout is Gallery Color.

Foto positie
Let er bij het maken van de foto’s op het weer. Als het project precies een jaar duurt kan het leuk zijn om ieder seizoen in beeld te brengen door middel van zon, sneeuw en regen, maar doorgaans komen de foto’s het beste tot hun recht bij weer waar stapelwolken en zon is. Verder is het belangrijk dat u iedere keer vanaf dezelfde positie de foto maakt.

Plaats een reactie